Zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer bent u bij Star Taxi Gouda aan het juiste adres. U wordt vervoerd in een luxe Mercedes-Benz, uiteraard zijn de voertuigen van alle denkbare faciliteiten voorzien om uw comfort en veiligheid op een hoog niveau te waarborgen. Standaard voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen.

Tijdens uw rit kunt u ontspannen en ongestoord werken. Hierdoor biedt Star Taxi Gouda voor de zakelijke klanten een uitstekende service voor het vervoer van en naar hotels, zakelijke afspraken en congressen.

Wij ontvangen bijvoorbeeld ook uw gasten en/of medewerkers uit naam van uw bedrijf op de luchthaven Schiphol (of elke andere luchthaven) en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming.

Wilt u meer over weten over de mogelijkheden van ons zakelijk vervoer neem dan contact met ons op.

Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers – welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen – te vervoeren naar de werkplek of kantoor.

Wij weten dat zakelijk vervoer specifieke kwaliteiten vraagt:

  • Onze professionele gecertificeerde chauffeurs zullen u op tijd op uw afspraak afzetten.
  • Onze chauffeurs hebben een professionele rijstijl, zodat u in staat bent om onderweg rustig te kunnen bellen, lezen of op uw computer kan werken.
  • Onze chauffeurs zijn meertalig.
  • U wordt vervoerd in een representatieve taxi.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.